WORKSHOP

A tanári önismeret fejlesztése biblioterápiával

2022.04.08.
WORKSHOP

Meghívó


Kedves Hallgatók! Kedves Diákköri Tagok! Kedves Doktoranduszok!

Szeretettel meghívjuk Önöket a Tantárgy-pedagógiai diákkör és az Anyanyelv-pedagógiai diákműhely A tanári önismeret fejlesztése biblioterápiával című szakmai rendezvényére.

Előadó: Kuna Éva, középiskolai tanár

Időpont: 2022. április 25., 26., 27. 16:00–17.30

Helyszín: ELTE BTK Szakmódszertani Központ, Ifjúsági épület II/1.

A workshop leírása:
A megváltozott tanári szerep miatt egyre inkább előtérbe kerül a tanár mint személyiség, mint példakép, minta, ezért egyre fontosabbá válik, hogy a tanárjelöltek találkozzanak az önismeret jelentőségével, módszereivel, hogy később ők is tudják segíteni a diákjaikat. A workshop célja a tanári önismeret fejlesztése a biblioterápia módszerével. A biblioterápia hatására a tanárjelöltek sokkal tudatosabban tudnak rálátni saját "vakfolt"-jaikra, így sok tantermi konfliktus elkerülhetővé válik.

A workshopot három egymást követő napon rendezzük meg, javasoljuk, hogy lehetőség szerint mindhárom alkalmon vegyenek részt, de az sem kizáró ok, ha csak egy alkalommal tudnak jelen lenni.

Jelentkezés:
A jelentkezés határideje: 2022.04.22.

Jelentkezni a következő linken lehet:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1PwnbjgpWROoVajdxtC78x9mABF6OS7l-kgOTXFXHulo/edit?usp=drive_web

 

Szeretettel várjuk Önöket programunkon.

Budapest, 2022. április 04.

 

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából meghirdetett Nemzeti Tehetség Program keretében, a hazai Tudományos Diákköri műhelyek és rendezvényeik támogatására kiírt pályázat segítségével, az NTP-HHTDK-21-0023 számú projekt keretében valósult meg.

 

 

MEGHÍVÓ